LUXIMMO is part of Stoyanov Enterprises
Luximmo
WATERFRONT
 
For direct
clients only!

Townhouse for sale in Paralia Ofriniou

GREECE / REGION KAVALA / TOWN PARALIA OFRINIOU   On the map
Price  
550 000
2 910 €/sq.m
Type:
Duplex house, Townhouse, Investment property

Total area:
189 sq.m

Plot area:
1000 sq.m

Bedrooms:
4

Bathrooms:
3

Reference number:
ARE 109987-7720
Info pack

Distance
50 m 85 km

Distance from the property to major attractions
  • Sea: 50 m
  • Airport : 85 km
Views from the property
  • Bay views

Комплекс THALASSA 11

 Комплекс THALASSA 11 се намира на няколко крачки от плажа, с изглед към Орфанския залив и Егейско море в Паралия Офринио (Тузла), област Кавала. Построени са и са предадени на собствениците общо 61 луксозни жилища, създадени с уважение и хармония с природната среда. Комплексът е с общи зелени площи и парк.
Само на 10 метра от морето с уникална гледка и от вътрешните помещения на жилището се намира THALASSA 11 и се състои от две триетажни къщи.
Всеки дом е проектиран, за да отразява чувството на радост и оптимизъм, което идва от допира с една забележителна околна среда.
Комбинацията на комфорт и функционалност в съчетание с модерната архитектурна линия характеризират тези къщи, а барбекюто и басейна допълват образа на висока естетика.
Безкрайното синьо на морето, заедно с топлото гръцко слънце и фантастичните залези, създават идеалните условия за всеки, който иска да изживее една мечта в Costa Ofrynio – Паралия Офринио!

Комплексът се състои от:

2 триетажни къщи с площ 186.40 кв.м. и 189,67 кв.м. (хол, трапезария, 4 спални, 3 бани) На приземния етаж се намира хол, кухня, трапезария, 1 спалня, складово помещение и баня. Вътрешно стълбище води до първия етаж на къщата, където се помещават 2 спални със собствена баня и тераса. На 2-ри етаж се намира третата спалня. Дворът е красиво озеленен с барбекю и басейн, а до къщата има паркинг.

* Посочените квадратни метри са нетната площ на имота.

 СЛЕДПРОДАЖБЕНИ УСЛУГИ

Един дом се нуждае от поддръжка и почистване, за да поддържа стойността си. По време на вашето отсъствие можете да бъдете сигурни, че чрез нашата услуга за управление на имоти можем да покрием всички нужди за поддръжка на вашия имот, потвърждавайки, че те се извършват според вашите инструкции.

o Редовна проверка на Вашия имот

o Услуги за почистване

o Плащане на сметки (като вода, ток,телефон и т.н.)

o Помощ при официална документация(напр. годишна данъчна декларация) и т.н.

 MAX VALUE 6% гарантирана възвращаемост

 Това е програма, специално създадена за клиенти - купувачи на ваканционни имоти, които нашата агенция строи на Паралия Офриниу. Ние поемаме целия процес на наемане на имота, както и неговото почистване и поддръжка. Ние даваме 6% гарантирана възвръщаемост в туристическия сезон, докато останалите 6 месеца къщата остава на разположение на собственика за експлоатация и за лично ползване.
РАЙОНЪТ
Паралия Офриниу е туристически курорт с 17 километрова крайбрежна ивица наградена със СИН ФЛАГ, привличаща хиляди посетители през летния сезон, но и със значителна активност през останалата част на годината. Намира се много близо до значими забележителности, архитектурни паметници и находки и на разстояние само 5 км от Амфиполи, на около 60 км от Кавала, Драма и Серес и на 100 км от Солун. Вкусната храна, кристално чистите води, пясъчните плажове, умопомрачителният залез и многобройните развлечения ще ви накарат да се почувствате като част от този прекрасен пейзаж.


Location

This is the approximate location of the property. Please get in contact with us to learn its exact location.

Contact

You successfully saved this property or selection in your "Favourite properties''
The map is loading the selected properties