LUXIMMO is part of Stoyanov Enterprises
Luximmo
For direct
clients only!

House for sale in Paralia Ofriniou

GREECE / REGION KAVALA / TOWN PARALIA OFRINIOU   On the map
Price  
550 000
Type:
Two-level penthouses, Houses, Duplex houses, Townhouses, Investment properties

Unit sizes:
120 sq.m

Bedrooms:
3

Bathrooms:
2

Reference number:
ARE 109991-"sea residence" complex
Info pack

Distance
50 m 85 km

Distance from the property to major attractions
  • Sea: 50 m
  • Airport : 85 km

''SEA RESIDENCE'' MAX VALUE 6% RETURN
Sea Residence е един модерен и луксозен комплекс,който се състои от 7 ваканционни имота на един дъх от морето, идеален за семейства и двойки, които обичат да се наслаждават на спокойствието, тишината и безкрайните удоволствия!
Нашите впечатляващи ваканционни имоти са с цветни и екзотични градини, наситени с поъх от егейския бриз, частни басейни и разбира се паркинг.
Тихият и спокоен район, безкрайното синьо на морето с топлото гръцко слънце и красивите залези, създават идеалните условия за всеки, който желае да изживее своята мечта в Costa Ofrynio – Паралия Офринио !

Комплекса се състои от 3 типа жилища:

Триетажна къща от 109.09 кв.м. до 116,35 кв.м. (всекидневна, кухня, трапезария, 3 спални, 2 бани) На приземния етаж на къщата се намира холът, кухнята, трапезарията и банята. С вътрешно стълбище се стига до първия етаж на къщата, където се помещават 2 спални, баня и тераси. На 2 -рия етаж на къщата се намира третата спалнята. Дворът е красиво озеленен с барбекю и басейн, а до къщата е паркинга.

  Третажна къща от 118.53 кв.м. (всекидневна, кухня, трапезария, 4 спални, 2 бани) На
приземния етаж на къщата се намира холът, кухнята, трапезарията, 1 спалня и банята. Вътрешно стълбище води до първия етаж на къщата, в който се помещават 2 спални, баня и тераси. На 2 -рия етаж на къщата се намира третата спалня. Дворът е красиво озеленен ,има барбекю и басейн, а до къщата се намира паркингът.

Двухтажна къща от 120,10 кв.м. до 152,10 кв.м. (всекидневна, кухня, трапезария, 4 спални, 4 бани) На приземния етаж на къщата се намира холът, кухнята, трапезарията, 1 спалня, 1 тоалетна и банята. Вътрешно стълбище води до първия етаж на къщата, в който се помещават 3 спални, 2 бани и тераси. Дворът е красиво озеленен,има барбекю и басейн, а до къщата се намира паркинга.

Къщите се предават с кухненско обзавеждане, санитарен фаянс, централна охранителна входна врата и PVC дограма. В двора на комплекса ще се оформят зелени площи с дървета. Тази оферта е невероятната възможност, която съчетава Вашата почивка с инвестиция!

СЛЕДПРОДАЖБЕНИ УСЛУГИ «After sales»

Един дом се нуждае от поддръжка и почистване, за да запази своята стойност.По време на Вашето отсъствие от имота, за да Ви подсигурим спокойствие и сигурност, Ви предоставяме следпродажбените услуги, които ще се погрижат за поддръжка на жилището, според Вашите конкретни инструкции.

Включва :

Редовна проверка на имота

Услуги за почистване

Плащане на сметки (ток , вода и др)

Годишна данъчна подкрепа

PAY AS WE BUILD - интелигентен план за изплащане

Това е интелигентен погасителен план за клиентите - купувачи на жилища, построени от нашата компания. Купувачът-инвеститор купува с разсрочено изплащане, без банково посредничество, в зависимост от напредъка на строителните дейности. Вземете свое собствено новопостроено жилище лесно, без затруднение.
Научете повече, като кликнете тук:
PAY AS WE BUILD

 MAX VALUE 6% гарантирана възвращаемост

Това е програма, специално създадена за клиенти - купувачи на ваканционни имоти, които нашата агенция строи на Паралия Офриниу. Ние поемаме целия процес на наемане на имота, както и неговото почистване и поддръжка. Ние даваме 6% гарантирана възвръщаемост в туристическия сезон, докато останалите 6 месеца къщата остава на разположение на собственика за експлоатация и за лично ползване.

Научете повече, като кликнете тук:
MAX VALUE 6% RETURN

Паралия Офринио е туристически курорт с 17 километрова непрекъсната крайбрежна ивица наградена със син флаг. Селището привлича хиляди посетители през летния сезон, но също така има постоянни жители през цялата година.Намира се в близост до основни забележителности, на 5 км от Амфиполи, на около 60 км от градовете Кавала, Драма и Серес и на 100 км от Солун.


Location

This is the approximate location of the property. Please get in contact with us to learn its exact location.

Contact

You successfully saved this property or selection in your "Favourite properties''
The map is loading the selected properties